Csatlakozási lehetőség

Kedves Sajtkészítők! Kedves Sajtbarátok!

Mindenekelőtt engedje meg, hogy Elnökségünk nevében bemutatkozzunk! A KKASE Sajtkészítők Egyesülete 2006-ban azért jött létre, hogy a munkájával erősítse a kis-, közép-, agrárvállalkozók – 2013-tól hangsúlyosan – a minőségi sajtokat készítő vállalkozók esélyegyenlőségét, versenyképességét. 

Kiemelt feladatunknak tekintjük a sajtkészítő szakma mikro-, kis-, középvállalkozói rétegének érdekképviseletét, egységes arculatának megjelenítését a különböző fórumokon, rendezvényeken, fesztiválokon (pl. OMÉK, Mesterségek Ünnepe). Évente több kiemelt rendezvény megszervezésével segítjük a magyar sajtgasztronómia, sajtkultúra és ez által a magyar vidék fellendülését, népszerűsítését (Magyar Sajtmustra, Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt és Túró Fesztivál, Húsvéti Sajtnapok). Ezeken tagjaiknak kedvezményes megjelenést biztosítunk.

Marketing tevékenységünk folyamatosan bővül, igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy segítsük tagjaink szakmai érvényesülését. Honlapunkon és facebook oldalunkon ingyenes felületet biztosítunk tagjainknak a bemutatkozásra, és elhelyezzük őket az interaktív sajttérképen.

A Magyar Sajtút Hálózat koordináló szervezetként célunk, hogy egyre több Sajtútállomás és Sajmegálló létesüljön szerte a Kárpát-medencében. A Magyar Sajtút Hálózat a gasztroturizmus új ágazataként hazánk értékes vonzereje lesz mind a belföldi, mind a külföldi turisták körében. A régiónkénti eltérő hagyományok adják a gasztroturisztikai kínálat sokszínűségét. A Sajtutakat felkeresve a turisták kulináris élményekkel gazdagodnak, személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a kézműves sajtkészítőkkel, sajtkészítés bemutatót láthatnak, sajtkóstolókon vehetnek részt (www.sajtut.eu). Az idei évben turisztikai témájú kurzusok szervezését tervezzük, ahol a résztvevők azzal ismerkedhetnek meg, ahol elsajátíthatják a Sajtútállomás üzemeltetésének fortélyait. Tanulmányutakat szervezünk működő hazai és külföldi Sajtútállomásokra.

A lezárult sikeres pályázatainknak köszönhetően sajtkészítő eszközökkel bővült eszközkészletünk (pl. rézüst, hárfa, vajköpülő), melyeket tagjainknak ingyenesen biztosítunk.

Ha úgy érzi, tudását tovább fejlesztené, konzultálna neves sajtkészítő szakemberekkel valamint bővíteni szakmai kapcsolatait akkor keresse kérdéseivel munkatársunkat, csatlakozzon a KKASE- Sajtkészítők Egyesülete tagjainak sorába.

Szívesen látjuk a tevékenységünk iránt érdeklődő gazdákat, sajtkészítőket, szakembereket és szeretettel fogadjuk az érdeklődőket minden rendezvényünkön!

Az Egyesülethez történő csatlakozás módja:

  • rövid, pár mondatos bemutatkozás e-mailen (titkar.kkase@gmail.com)
  • a Csatlakozási Nyilatkozat kitöltése és visszaküldése email-en (titkar.kkase@gmail.com) vagy postai úton (Levelezési cím: 1026 Budapest, Orsó u. 27.)
  • az éves tagdíj befizetése (magánszemélyeknek, kistermelőknek 12.000 Ft/év, cégeknek, üzemeknek, oktatási intézményeknek 24.000 Ft/év)

A KKASE- Sajtkészítők Egyesülete bankszámlaszáma: OTP Bank 11703006-20075110. Befizetésnél a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a Csatlakozási Nyilatkozatban szereplő nevet.

Bízunk benne, hogy tevékenységünk és levelünk felkeltette érdeklődését és hamarosan Önt is tagjaink között köszönthetjük. 

 

Letölthető dokumentumok:

Alapszabály

Csatlakozási Nyilatkozat 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió